Z Anděla na Bertramku nejezdí tramvaje (8.-25.7.2019)

Z důvodu opravy tramvajové trati je od pondělí 8. července 2019 (přibližně 4.30 hodin) do čtvrtka 25. července 2019 (přibližně do 0.30 hodin) obousměrně přerušen tramvajový provoz v úseku Anděl – Bertramka.


Změny tras tramvajových linek

  • Linky číslo 910 a 16 jsou ve směru z centra ukončeny v oblasti Anděla. Linky jsou vedeny jednosměrným objezdem přes zastávky Anděl v Nádražní ulici, Na Knížecí v ulici Za Ženskými domovy a Anděl v Plzeňské ulici; dále pokračují po svých trasách směr centrum.
  • Linka číslo 15 je vedena v trase Olšanské hřbitovy – Anděl – Laurová – Radlická (zastávka Anděl pro směr do centra je v Nádražní ulici, pro směr Radlická v Plzeňské ulici).
  • Linky 98 a 99 jsou ve směru z centra zkráceny do zastávky Anděl (výstupní zastávka v Plzeňské ulici, nástupní zastávka Na Knížecí v ulici Za Ženskými domovy, zastávka Anděl pro směr do centra v Nádražní ulici).

Změny tras tramvajových linek (v uvedeném směru)

  • Linka číslo 7 je v úseku Zborovská – Křížová odkloněna přes zastávku Anděl v Plzeňské ulici.
  • V trase Bertramka – Kavalírka – Motol – Slánská – Sídliště Řepy je v nepřetržitém provozu zavedena tramvajová linka číslo 39.

Změny v zastávkách tramvají

  • Zřizuje se nástupní zastávka Bertramka v Plzeňské ulici, přibližně 20 metrů před křižovatkou s ulicí U Trojice.
  • V trase Na Knížecí – Anděl – Bertramka je v nepřetržitém provozu zavedena náhradní autobusová doprava X9.

Změny v zastávkách autobusů

Pro linky číslo 123167 a 191 se zřizují zastávky U Zvonu. Pro směr Klamovka v Plzeňské ulici, v zastávce pro náhradní autobusovou dopravu a pro směr Anděl v ulici Vrchlického, přibližně 55 metrů před křižovatkou s ulicí Donátovou, v zastávce pro náhradní autobusovou dopravu.

Zdroj: DPP

Přihlášení ke zpravodaji MHD86.cz (četnost max. 2x měsíčně)