Dopravní podcast (60): … s Peterem Martinkem o bratislavském metru

Věděli jste o tom, že v Bratislavě výstavbu metra nejen plánovali, ale také jej dvakrát začali stavět? Ani já jsem nevěděl všechno o bratislavském metru a proto jsem rád, že do Dopravního podcastu přijal pozvání Peter Martinko, který se dlouhodobě zajímá o projekt metra v Bratislavě.

Téma je to natolik zajímavé a rozsáhlé, že jsme mu věnovali celý díl, který má rekordních 85 minut. Takhle dlouhý Dopravní podcast tady ještě nebyl. Ale věřím, že svým exkluzivním tématem si na uděláte čas. Výhoda podcastů je v tom, že je můžete poslouchat doma, v práci, v autě, nebo při cestě v MHD. Zkrátka kdekoliv a kdykoliv.

Dopravní podcast natáčí od roku 2015 Ondřej Matěj Hrubeš (šéfredaktor dopravního magazínu MHD86.cz) a Roman Hloch (jeden se zakládajících členů stránky Tramvaje v České republice).

Pusťte si 60. Dopravní podcast.

Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.