Ostrava láká nakupovat dlouhodobé jízdenky se slevou přes e-shop

Zkrátit fronty v prodejnách Dopravního podniku Ostrava (DPO) a upozornit cestující na nový a velmi jednoduchý e-shop na adrese eshop.dpo.cz. Dva hlavní důvody, kvůli kterým se rozhodl DPO zvýhodnit platby jízdného přes internet. Rozdíl oproti nákupu v kamenné prodejně bude od 1. 1. 2021 nejčastěji padesát korun.

Nový e-shop DPO umožní uživatelům vyřešit vše, na co byli zvyklí, a to velmi přehledně a jednoduše. Kromě maximální snahy tvůrců o uživatelskou přívětivost e-shopu je jedním z důležitých cílů a smyslem inovací snadná prezentace nejvýhodnějšího způsobu pořízení kupónů, a to k běžným bezkontaktním platebním kartám.

„Platba přes internet se už dávno stala každodenní součástí nakupování každého z nás. Nový e-shop DPO je velmi jednoduchý a přehledný, navíc chceme ulevit našim kamenným prodejnám. Pevně věřím, že i naši cestující platbu z pohodlí domova nebo kanceláře ještě víc uvítají a ocení i ten drobný finanční bonus,“ vysvětluje generální ředitel DPO Daniel Morys.

Nový e-shop nabízí přehlednější registraci a správu nových karet (běžných platebních karet, ODISek i Kreditních jízdenek), správu profilů jednotlivých karet, zakoupení dlouhodobých jízdenek/kupónů nebo kreditu, správu jednotlivých jízd a samozřejmě i všechny ostatní služby, jako je např. objednání ODISky nebo platba pokut.

„Téměř nikdo už nechodí ani do banky, takže proč se tak jednoduchou věcí, jako je nákup měsíčníku, zdržovat osobní návštěvou v prodejně. Jsem velice rád, že jsme mohli přijít s řešením, které nám poskytuje do budoucna velkou flexibilitu pro další inovace a funkce,“ doplňuje generální ředitel DPO Daniel Morys.

TZ DPO