Výzva! Nominujte Vánoční tramvaje a trolejbusy 2021 do tradiční ankety

A je tady další ročník ankety o „Nejhezčí vánoční tramvaj a trolejbus“. Stejně jako v minulých letech, nejprve přichází nominační část. Vyzýváme všechny čtenáře, aby posílali tipy na vánočně vyzdobené tramvaje a trolejbusy v jednotlivých městech.

O nejhezčí tramvaji a trolejbusu budou opět rozhodovat čtenáři. Anketa o „Nejhezčí vánoční tramvaji“ bude probíhat na webu MHD86.cz a o „Nejhezčím vánočním trolejbusu“ budete rozhodovat na webu SPVD.cz.

Tvůrci obou anket se i letos dohodli na úzké spolupráci a obdobných pravidlech ankety. Pro nominace vánočních tramvají a trolejbusů použijte jednotný formulář, který je uveden na obou webech. Možnost nominovat vánoční vozidla mají dopravní podniky a čtenáři od úterý 30. listopadu do úterý 7. prosince 2021. Následně budou nominace uzavřeny a proběhne hlasování čtenářů.

Do formuláře napište prosím město a vložte url odkaz na fotografii vánoční tramvaje/trolejbusu. Nominovat můžete co největší počet vánočních tramvají či trolejbusů, které znáte.


Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.