Dopravní podcast (129) → Miloš Keller

Hostem Dopravního podcastu je Miloš Keller, stálice na diskuzních serverech K-Report, Tram-forum, ale i Facebooku. S Milošem jsme probrali, jak se mění formy a styly diskutování na internetu v posledních desetiletích. Proč přežilo diskuzní fórum K-Report a naopak Tram-forum šlo do úpadku, či jak vnímá dopravní diskuze na Facebooku. Povídali jsme si také o srazech K-Reportu, které svolává a jak se liší diskutéři, kteří na srazy chodí a ti, kteří se srazů bojí. Ale také došlo na to, jak se Miloš dostal k veřejné dopravě a co bylo tím okamžikem, kdy se začal o pražskou MHD zajímat. Takže nechybí ani historické vzpomínky z Prahy, či třeba okolních měst, včetně zahraničí.

🎧 Baví Vás Dopravní podcasty? Rádi posloucháte rozhovory o dopravě? Podpořte jejich tvorbu na Patreonu a získejte plné verze článků a podcastů. 👑

Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.