MHD86 je vaše jízdenka do světa dopravních novinek

Změny v dopravě, dopravní trendy, nové epizody podcastů, novinky nebo propírané kauzy – vše přímo ve vaší e-mailové schránce. Stačí se zdarma přihlásit. Dopravní svět je jen kliknutí daleko.

Stačí se zdarma přihlásit k odběru a dvakrát týdně vám doručíme výběr těch nejzajímavějších dopravních událostí přímo do vašeho e-mailu.

Monitorujeme změny v tramvajových a autobusových linkách, sledujeme nové trendy a vývoj ve veřejné dopravě, a to nejen ve vašem městě, ale po celém světě.

Pokud chcete mít všechny tyto informace hezky pohromadě, stačí se zdarma přihlásit k odběru našeho magazínu, který vám budeme posílat 2x týdně na váš e-mail. Díky němu získáte přehled o tom, co se děje na kolejích, silnicích, pod zemí, nad zemí – zkrátka budete v obraze o veřejné dopravě, a to napříč celým světem.

Klára Sýkorová

šéfredaktorka dopravního magazínu MHD86.cz. Vystudovala žurnalistiku a následně obor Sociální a mediální komunikace. Kromě psaní o dopravě vydala v roce 2022 humornou knihu Partnerské přešlapy: Šílené historky ze života.