Pojem zlaté české ručičky získává zcela nový rozměr: Tramvaje s reklamou na Goldfingers!

Po pražských kolejích jezdí tramvaj s nápaditou reklamou na striptýzový klub Goldfingers – tedy zlaté prsty.

Prahou jezdí tramvaj, která promuje striptýzový klub Goldfingers v centru města. Někteří z vás se možná s nostalgickým úsměvem vzpomenou na devadesátky, kdy se tramvaj ČKD Tatra KT8D5 proměnila v pojízdný billboard na erotický časopis Penthouse.

Říká se, že dobré věci se opakují, a tak se tato tradice vrací v novém hávu. Úlohy se zhostila Škoda 15T, která na tomto oceánu kreativity pluje dál, tentokrát s reklamou na strip klubu Goldfingers, kterou můžete vidět nejen na exteriéru, ale i uvnitř vozu. Reklama dala pořádně zabrat. Na její instalaci pracoval pětičlenný tým a za jediný den bylo nalepeno 180 m2 fólie! Jedná se dokonce o jednu z největších reklamních ploch v samotném centru Prahy. To je ten boj s vizuálním smogem?

Zajímá nás, o čem asi budete přemýšlet, zatímco se budete držet kovových tyčí a upřeně hledět na reklamu známého strip klubu v Praze! 🙂

Foto: www.dopravacek.eu.

Klára Sýkorová

šéfredaktorka dopravního magazínu MHD86.cz. Vystudovala žurnalistiku a následně obor Sociální a mediální komunikace. Kromě psaní o dopravě vydala v roce 2022 humornou knihu Partnerské přešlapy: Šílené historky ze života.