Tramvajová výluka křižovatky Lazarská x Spálená ve třetí etapě (8.-19.11.2018)

Z důvodu opravy tramvajové trati ve Spálené a Národní ulici bude od čtvrtka 8. 11. 2018 (cca 4:30 hod.) do pondělí 19. 11. 2018 (cca 4:30 hod.) obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Újezd – Lazarská.


V křižovatce Lazarská – Spálená proběhne výměna kolejové konstrukce včetně pražců od Národní třídy, výměna oblouku ve Spálené ul. před křižovatkou Lazarská, oprava kolejových obvodů řídicího systému výhybek a vytápění.

Ve Spálené a Národní ul. DPP chystá broušení kolejnic, doplnění asfaltové zálivky v oblouku u Máje, navařování kolejnic v oblouku Karolíny Světlé, proti Nové scéně a za obloukem Mikulandská. Budou položeny definitivní povrchy v místech oprav kolejnic.

V křižovatce Národní divadlo proběhne výměna rozvětvení od Spálené ulice, oprava kolejových obvodů řídicího systému výhybek a vytápění.

Na Mostě Legií a ve Vítězné ulici bude provedena demontáž a zpětná montáž panelů pro opravu vodovodu u ul. Všehrdova, navařování kolejnic a srdcovek v křižovatce Újezd, ale i koordinace s diagnostikou Mostu Legií pro TSK.

Dále v celém vyloučeném úseku se bude provádět čištění (oprava) odvodnění kolejnic, oprava zastávkových označníků, oprava zábradlí, čištění žlábků kolejnic a údržba trolejového vedení.


Změny tras tramvajových linek

Centrální přestupní bod nočních linek TRAM je v zastávkách Karlovo náměstí.

Zavedené tramvajové linky

Změny v zastávkách tramvají

Zřizují se zastávky Malostranská na nábřeží Edvarda Beneše (směr Čechův most) a pro noční linky Malostranská v Letenské ulici u křižovatky s ulicí Klárov (v obou směrech).

Náhradní autobusová doprava není zavedena.

Zdroj: TZ DPP

Přihlášení ke zpravodaji MHD86.cz (četnost max. 2x měsíčně)