Článek o prototypu tramvaje KT4D rozpohyboval DPP k odpovědi

Dopolední článek „Prototyp tramvaje KT4D? Pro pražský dopravní podnik danajský dar“ rozpohyboval tiskové oddělení dopravního podniku (DPP) k odpovědi na opakovaně zasílané a nezodpovězené dotazy z 3. a 16. května k prototypu tramvaje KT4D.


Podle odpovědi tiskové mluvčí DPP Anety Řehkové získá dopravní magazín MHD86.cz do konce týdne informace o zkušebních jízdách prototypu KT4D. Zároveň má dojít ke statické prezentaci vozu pro fanoušky tramvajové dopravy. Informace od několika čtenářů hovoří o smyčce Výstaviště Holešovice v závěru příštího týdne. Doufejme jen, že to nebude pouze na krátkou dobu v dopoledních hodinách pracovního dne 😉

Článek dopravní podnik doslova rozpohyboval

E-mailový dotaz „ležel“ na „tiskovém“ od 8. do 17. května bez odpovědi, ale když dnes vyšel článek, který byl v 11:07 promován na sociálních sítích, odpověď přišla obratem v 11:23.

Úvodní foto: Dietzellogg/Wikimedia

Edit: Pokračování 21. 5. 2018, 09:00:

► Vyfoťte si prototyp tramvaje KT4D v ulicích Prahy

Přihlášení ke zpravodaji MHD86.cz (četnost max. 2x měsíčně)



Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.