Dopravní podcast (41): Speciál z autobusového veletrhu Czechbus 2019

Stejně jako v minulých letech, i letos jsme vyrazili na autobusový veletrh Czechbus a natočili o tom speciální podcast. Tentokrát jsme jej natočili v pohodové atmosféře u piva v restauračním zařízení 🙂

Jaký autobus nás nejvíc překvapil a čím nás zaujal? Prohlédli jsme autobusy určené pro městské a příměstské linky. Zároveň jsme mluvili s vystavovateli a podělili jsme se o dojmy a informace. Nevynechali jsme ani Retrobus pražského dopravního podniku, kde jsme se zaměřili především na jeho interiér. Specialitkou byl také vystavený autobus, který slouží pro projekt „Neviditelná kavárna“.

Veletrhu prospěla také změna prostor. Letňanské výstaviště působilo vzdušněji a prostorněji oproti Holešovicím, které měly naopak historický nádech.

A taky máme tipy na vylepšení pro příští rok 🙂

Dopravní podcast od roku 2015 natáčí Ondřej Matěj Hrubeš a Roman Hloch

logoMHD86-201511-fb-profilovka-jOndřej Matěj Hrubeš

šéfredaktor dopravního magazínu MHD86.cz, který se zajímá o MHD už od dob mateřské školky a procestoval přes 130 měst s městskou dopravou

logo_TVCRRoman Hloch

člověk čerpající energii ze života na kolejích a jeden se základních členů stránky  Tramvaje v České republice

Přihlášení ke zpravodaji MHD86.cz (četnost max. 2x měsíčně)



Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.