Výluku v Ječné vystřídá Korunní, tramvaje pojedou jinak

Od pondělí 10. srpna 2020 (přibližně od 4.30 hodin) do soboty 29. srpna 2020 (přibližně do 0.30 hodin) je z důvodu havarijní opravy vodovodu v ulici Jičínské obousměrně přerušen tramvajový provoz v úseku Flora – Náměstí Míru.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 4 je nově provozována celodenně včetně víkendů v trase Čechovo náměstí – Náměstí Míru – I. P. Pavlova – Anděl (v ulici Plzeňské) – Kotlářka – Sídliště Řepy. V úseku Kotlářka – Sídliště Řepy jedou pouze vybrané spoje. V úseku Náměstí Míru – Kotlářka – Sídliště Řepy nahrazuje odkloněné tramvajové linky číslo 10 a 16.
  • Linka číslo 10 je ve směru od Sídliště Ďáblice ze zastávky Flora odkloněna přes zastávky Jiřího z PoděbradMuzeum, I. P. Pavlova (v ulici Bělehradské) a Bruselská do obratiště Zvonařka.
  • Linka číslo 16 je ve směru od Lehovce ze zastávky Flora odkloněna přes zastávky Jiřího z PoděbradMuzeum, I. P. Pavlova (v ulici Bělehradské), Bruselská a Nuselské schody do obratiště Náměstí Bratří Synků (výstupní zastávka je v ulici Na Zámecké, nástupní zastávka je v obratišti tramvají).
  • Linka číslo 91 je rozdělena na dvě části:
    • Ve směru od Divoké Šárky je zkrácena do zastávky I. P. Pavlova.
    • Ve směru od Ústředních dílen DP je ze zastávky Flora odkloněna přes zastávky Jiřího z Poděbrad a Muzeum do zastávky I. P. Pavlova v ulici Bělehradské.

Náhradní doprava není zavedena.

Změny v zastávkách autobusů

Pro linky číslo 136175 a 913 se ve směru Flora přemísťuje zastávka Orionka o přibližně 150 metrů proti směru jízdy do ulice Benešovské.

TZ DPP