Staň se Patreonem Dopravních podcastů

Za posledních 5 a půl let jste slyšeli 100 Dopravních podcastů. Velmi si vážím všech posluchačů, kteří podcast pravidelně, či nepravidelně poslouchají. Těší mě ohlasy, které od Vás dostávám na jednotlivé díly.

V druhé stovce Dopravních podcastů se můžete těšit na rozhovory s osobnostmi, zpravodajsko-názorové epizody shrnující novinky v dopravě a také cestovatelské díly doplněné o reportáže.

Skalním posluchačům chci nově nabídnout možnost ovlivňovat obsah budoucích dílů. Nově budete moct pokládat otázky moderátorům a hostům, či navrhovat témata a hosty do příštích dílů.

Zároveň bude mít každý Patreon přednostní přístup k přehrání nových epizod (dříve než se objeví na webu MHD86.cz a v aplikacích Spotify apod.).

Natáčení jednotlivých epizod mě neskutečně baví. Mám radost z každého nového dílu, ve kterém Vám přináším zajímavé rozhovory, či novinky z dopravního světa. Tvorba Dopravních podcastů a jejich vydávání ale také zabere nemálo času i nemálo finančních prostředků. Podcasty budou i nadále zdarma, můžete se však stát jejich předplatiteli. Právě pro předplatitele, resp. Patreony, jsem připravil řadu benefitů, zákulisních informací a možnost ovlivňovat obsah podcastů.

Stát se Patreonem je podobné jako si předplatit oblíbený časopis. Odměníte a podpoříte tvůrce a v tomto případě ještě získáte zajímavé bonusy oproti ostatním.

Být Patreonem vyjde přibližně na dvě piva v hospodě, či dvě kávy v kavárně.

Děkuji všem za přízeň.


Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.