Kup kafe jako symbol podpory webiku

Na konci března byl spuštěn věrnostní program Patreon pro ty z Vás, kteří chtějí pravidelně podporovat tvorbu Dopravních podcastů. Nově mohou čtenáři a posluchači podpořit webik MHD86 i jednorázově přes platformu Buy Me a Coffee.

Program na Patreonu (od 3 € měsíčně) je určen pro skalní příznivce Dopravního podcastu, který funguje na bázi měsíčního předplatného (podobně jako předplatné časopisu), ve kterém patroni získávají řadu výhod spojených s podcastem a přístup k zamčeným článkům z webiku MHD86. Platforma Buy Me a Coffee je určena především pro čtenáře, kteří se nechtějí zavazovat „předplatným“, ale jednou za čas by rádi podpořili fungování dopravního webu.

Jak už název Buy Me a Coffee, nebo-li Kup mi kafe, napovídá, jedná se zaslání částky v hodnotě jedné kávy. V tomto případě 2 €. Jestli pošlete jedno kafe, nebo dvě-tři, záleží už jen na Vás. Stejně tak, jestli pošlete kafe jednou za měsíc, nebo jednou za půl roku.

Každé kafe totiž potěší. Budu vědět, že tím dáváte najevo osobní podporu pro tvorbu Dopravního magazínu MHD86.cz.

Vyzkoušej to.

Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.