Web MHD86.cz se dotahuje na lídry mezi pražskými dopravními weby

Dopravní magazín www.MHD86.cz běží na internetu sice jen rok a kousek, přesto se mu podařilo etablovat mezi dopravní weby a dostihnout v návštěvnosti i weby s až patnáctiletou historií. Na mysli mám především tři dříve nejvýznamnější pražské dopravní weby www.citybus.cz, www.metroweb.cz a www.prazsketramvaje, které patřily mezi lídry a dnes se z nich staly spíš „knížky-encyklopedie“, kam člověk zabrousí pro historické odborné informace.

Již je to pár měsíců, kdy měsíční návštěvnost dopravního magazínu www.MHD86.cz překonala návštěvnost „metráckého“ webu www.metroweb.cz. Avšak v posledních dnech se dotahuje i na weby www.citybus.cz a www.prazsketramvaje.cz, kdy s navštěvovanějším tramvajovým webem chybělo dopravnímu magazínu www.MHD86.cz k vyrovnanému výsledku jen 13 návštěvníků. V úterý 25. 8. 2015 navštívilo totiž web www.prazsketramvaje.cz 1351 návštěvníků, kdežto dopravní magazín www.MHD86.cz 1338 návštěvníků.

Chtěl bych poděkovat vám všem, návštěvníkům webu, za přízeň k dopravnímu magazínu MHD86.cz. Těší mě, že si na webu nacházíte informace, které vás zajímají a že se na web rádi vracíte. Zároveň budu rád za vaše náměty, co vám na webu chybí, či co byste vylepšili.

Díky,
Ondřej Matěj Hrubeš
šéfredaktor