Nábřeží Edvarda Beneše týden bez tramvají (27.8.-2.9.2017)

Z důvodu opravy tramvajové trati na nábřeží Edvarda Beneše je od neděle 27. srpna 2017 (přibližně od 0.30 hodin) do soboty 2. září 2017 (přibližně do 0.30 hodin) obousměrně přerušen provoz tramvají na nábřeží Edvarda Beneše, v úseku mezi Čechovým a Štefánikovým mostem.

Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 15 je ve směru od Olšanských hřbitovů ze zastávky Dlouhá třída odkloněna přes zastávky Strossmayerovo náměstí a Veletržní palác do obratiště Výstaviště Holešovice, kde je ukončena.
  • Linky číslo 17 a 93 jsou v úseku Staroměstská – Strossmayerovo náměstí odkloněny přes zastávky MalostranskáSparta a Letenské náměstí.

V denním provozu je zavedena linka číslo 27

Do čtvrtka 31. srpna 2017 je linka vedena polookružně v trase Levského – Sídliště Modřany – Nádraží Modřany – Nádraží Braník – Palackého náměstí – Jiráskovo náměstí – Staroměstská – Malostranská – Čechův most – Právnická fakulta – Staroměstská – Jiráskovo náměstí – Palackého náměstí – Nádraží Braník – Nádraží Modřany – Sídliště Modřany.

Od pátku 1. září 2017 dochází ke změně ukončení v oblasti Starého Města a Malé Strany: ve směru od Modřan je linka vedena ze zastávky Staroměstská přes zastávky Právnická fakultaČechův most a Malostranská zpět na Staroměstskou a dále směr Modřany.

Náhradní doprava

Náhradní doprava není zavedena.

Zdroj: DPP

Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.