T3 Coupé na veletrhu Designblok

Pro dopravní nadšence se stal zajímavý letošní ročník pražského veletrhu Designblok, který se koná od 26. do 30. října 2017 na Výstavišti Praha – Holešovice. Ve stánku společnosti Anna Marešová designers je představena budoucí tramvaj T3 Coupé.

T3 Coupé, veletrh Designblok 2017

Vyhlídkovou tramvaj zrealizují dílny Dopravního podniku hl. m. Prahy ve spolupráci se zmíněným studiem. Představení hotového vozu proběhne na veletrhu kolejových vozidel InnoTrans 2018 v Berlíně a na podzim 2018 vyjede do pražských ulic.

Označovač jízdenek. T3 Coupé, veletrh Designblok 2017

Jízdenka #T3Coupé #designblok #DPP #praha # Tramvaj #Prague #prag #jizdenka

Příspěvek sdílený Ondřej Matěj Hrubeš (@omh86),

V rámci expozice jsou vystaveny čtyři detaily na boční stěně, hlavní stěnu zaujímá nákres tramvaje T3 Coupé a na druhé boční stěně se dočtete informace, kterou jsou na webu www.t3coupe.cz. Hlavní scéna patří 8 sedačkám, které neodmyslitelně patří k tramvaji T3, přičemž tady jsou v bílé barvě. Mezi sedačkami jsou dvě tyče, z toho na jedné je uchycen označovač jízdenek. Pokud se posadíte, jedna ze dvou hostesek se vás ujme, nasadí vám virtuální brýle a vy se asi dvě minuty projedete „kupátkem“. Něco, jako v simulátoru počítačové hry.

No a to je vše.


Milí čtenáři, jednám s vámi na rovinu. Byl jsem tam na novinářskou akreditaci, víc než z fotek na místě neuvidíte a osobně mě neoslovily ani jiné stánky, takže za 350 korun, což je cena vstupného, to nestojí.

V souvislostech…

> První nákresy budoucí cabriotramvaje, resp. T3 Coupé

> DPP připravuje legendární tramvaj T3 v úpravě Coupé (Foto, video)

 

Přihlášení ke zpravodaji MHD86.cz (četnost max. 2x měsíčně)


Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.