Mikulášský trolejbus v Hradci Králové vyjede 5.12.2017

Ani v letošním roce nebude chybět v Hradci Králové tradiční mikulášský trolejbus v režii zaměstnanců Dopravního podniku města Hradce Králové, a.s.  Akce je určena pro nejmenší cestující, kteří se svezou v mikulášském kloubovém trolejbusu Škoda 31 Tr. S Mikulášem, s andělem a čerty prožijí mnoho příjemných (možná i nevšedních) zážitků.

Všichni budou obdarováni drobnými dárky, většinou však za pěknou básničku nebo písničku. O přestávkách pak bude akce probíhat venku v prostoru Terminálu hromadné dopravy (Terminál HD) a konečných stanicích „Malšovice U Čechů“ a „Nový HK“

Mikulášská jízda je samozřejmě bezplatná jak pro děti, tak pro jejich doprovod.

Trasa mikulášské jízdy:

    • v 15,05h. odjezdem ze zastávky Alessandria, Komenského ulicí a kolem Zimního stadionu na Nový HK (příjezd cca v 15,40h.)
    • v 16,07h. z Nového HK po trase linky č. 2 na Terminál HD (16,44h.)
    • v 17,10h. z Terminálu HD po trase linky č. 7 do Malšovic (17,34h.)
    • v 18,00h. z Malšovic zpět po trase linky č. 7 na zastávku Stará nemocnice, dále na zastávku Průmyslová škola a po trase linky č. 6 k Alessandrii, kde akce končí.


Zdroj: TZ DPmHK

Přihlášení ke zpravodaji MHD86.cz (četnost max. 2x měsíčně)


Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.