Prohlédněte si nejhezčí Vánoční tramvaj 2017

V anketě o nejhezčí Vánoční tramvaj ve Střední Evropě vyhrál maďarský Miskolc se svým „kátéčkem“. Tramvaj získala 14 464 hlasů a přiznejme si, že oprávněně. Tramvaj byla polepena vánočními motivy, osvětlena vánočními světýlky a na boku nechyběl svítící sob, saně, adventní věnec či dárky. Interiér vozu byl vyzdoben přímo k dokonalosti, jak nejlépe ukazuje video.

Vánočně vyzdobený krb, zabalené dárky, záclonky, pohovky a mnoho dalších detailů. Tramvaj, která potěší nejen děti, ale také dospělé. Nádhera. Vánoční tramvaj jezdila v provozu s cestujícími od začátku prosince 2017 do začátku ledna 2018 v intervalu přibližně hodina a půl.

Vyhraje anketu Miskolc i příští rok? Dopravní podnik slibuje, že 1. prosinec 2018 se můžeme těšit na další Vánoční tramvaj a to včetně připravovaného překvapení.

Dopravní podnik vyzýval na Instagramu k hlasování v anketě na webu www.MHD86.cz

Vánoční tramvaj v minulých letech

Miskolc: Vánoční tramvaj

Miskolc: Vánoční tramvaj

Miskolc: Vánoční tramvaj

Miskolc: Vánoční tramvaj

Přihlášení ke zpravodaji MHD86.cz (četnost max. 2x měsíčně)


Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.