Zlínský dopravní podnik plánuje DOD v červnu

Tradiční den otevřených dveří Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice se v roce 2018 uskuteční v sobotu 9. června. Pracovníci DSZO již připravují jeho program.


Ještě neznáme podrobnosti, ale už můžeme oznámit datum: letošní den otevřených dveří ve vozovém depu DSZO se bude konat v sobotu 9. června, pravděpodobně v obvyklém čase od 9 do 16 hodin. Fanoušci MHD, kteří přijíždějí ze vzdálenějších míst, si už tento termín mohou zapsat do svých diářů.



Na přípravách a zajištění DOD se bude podílet několik desítek zaměstnanců DSZO. Bližší podrobnosti o programu letošního dne otevřených dveří zveřejní DSZO přibližně deset dnů před akcí.

Vozidla na ploše v čele s autobusem Iveco Urbanway 12M z roku 2016

K tradičnímu programu dne otevřených dveří DSZO patří například jízdy historických trolejbusů a autobusů, prohlídky dispečinku, vozidel, dílen, technického zázemí, průjezd myčkou, ale také hry a soutěže pro děti, občerstvení, nafukovací balonky, hudba.

Doufejme, že budoucí historický trolejbus Škoda 14Tr

Zdroj: TZ DSZO

Přihlášení ke zpravodaji MHD86.cz (četnost max. 2x měsíčně)



Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.