Pozvánka: Rozloučení s trolejbusy Škoda 15 Tr v Chomutově (30.6.2018)

Poslední červnový den proběhne v Chomutově rozloučení s legendárními trolejbusy Škoda 15 Tr. Rozlučkové jízdy by se měl účastnit trolejbus s ev. č. 008, který je zamýšlen ponechat jako muzejní.


O akci zatím dopravní podnik vůbec neinformuje, proto byl web MHD86.cz požádán zaměstnanci chomutovského dopravního podniku, zda by o akci informoval zájmovou veřejnost. Podobnou informaci zveřejnil také web cs-dopravak.cz.

Akce by se měla konal od 10:00 v sobotu 30. 6. 2018. Kromě rozloučení s vozy Škoda 15 Tr dojde i k prezentaci nových trolejbusů Škoda 26 Tr a 27 Tr.

Pro další informace sledujte dopravní magazín MHD86.cz. Níže uvedená pozvánka byla zaslána do redakce a zároveň je zveřejněna na diskuzním fóru k-report.net. Jaké bude provedení akce není zřejmé, marketing dopravního podniku je nečinný. Podle diskutujícího kpz.int má proběhnout první jízda pro pozvané a následně jízdy pro veřejnost.

 

Přihlášení ke zpravodaji MHD86.cz (četnost max. 2x měsíčně)



Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.