Novou posilou webu se stal Vojtěch Jánský

Vojtěch Jánský se dlouhodobě zajímá především o dopravu v Praze a středních Čechách. V minulosti pracoval pro web tram-bus.cz, kde se mj. podílel na oblíbených článcích o historii autobusových linek.

Vojtěch se zaměří na webu MHD86.cz na články informující o aktuálním dopravním dění v Praze a Středočeském kraji, o dopravních stavbách, rozšiřování integrace PID a také o trvalých změnách.

„Vojta patří k mladé generaci kluků, kteří se zajímají o městskou dopravu. Jeho práci jsem dlouhodobě sledoval a tak mě těší, že se rozhodl nově psát pro zavedený dopravní web MHD86.cz,“ říká šéfredaktor webu Ondřej Matěj Hrubeš a dodává: „Vždycky mě mrzelo, jak jiné dopravní weby pohrdají mladší generací. Nakonec to byl důvod, proč řada z nich zanikla a nebo se dostala do klinické smrti. Potom je tady spousta dopravních webů a facebookových stránek, které vzniknou a za půl roku, rok zaniknou. Oproti tomu web MHD86.cz se řídí mottem, který připomíná v každém zpravodaji a to, že Dopravní magazín www.MHD86.cz je místem i pro vaše komentáře a zároveň sdružuje pořadatele dopravních akcí díky jedinečnému kalendáři Dopravní akce.“

 

Přihlášení ke zpravodaji MHD86.cz (četnost max. 2x měsíčně)