Pozvánka: Konference Chytrá a zdravá doprava ve městech (9.-10.4.2019)

Už za necelé dva měsíce se do Plzně sjedou odborníci v oboru veřejné dopravy získat inspiraci od vynikajících řečníků, debatovat nad aktuálními otázkami a navazovat nové kontakty.

Již od prvního ročníku si tato konference drží velmi profesionální úroveň a zároveň přátelskou atmosféru. Takto konferenci hodnotil David Favest, ředitel Touring, držitel ceny Marketér roku 2017: „Plzeň jsem nikdy předtím nenavštívil, ale hned napoprvé jsem byl naprosto unesen vysokou úrovní interakcí a networkingu v rámci konference Chytrá a zdravá doprava ve městech. Dokonalá organizace! Skvělé výměny názorů! Obchodní partneři z různých okruhů a kultur výrazně pomáhají rozšiřovat působnost veřejné dopravy a posilovat její konkurenceschopnost a přitažlivost v dnešním novém pojetí mobility.” Podívat se můžete také na řadu dalších referencí.

Mezi letošními přednášejícími bude například Gerhard Probst, Vojtěch Novotný, Ramon Rey a mnoho dalších expertů, kteří se společně zaměří na následující 3 tematické okruhy:

  • Role veřejné dopravy v budoucím rozvoji měst
  • Preference MHD
  • Jak získat nové cestující? Překonávání netechnických bariér a marketing

Podívejte se na program dvou přednáškových dní, mezi kterými bude pro oddychnutí a navázání nových kontaktů připraven neformální společenský večer v unikátních prostorách Západočeské univerzity.

Počet přihlášených rychle roste a ubytovací kapacity postupně mizí, registraci neodkládejte!

Koláž: Chytrá a zdravá doprava ve městech (2017)

 

Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.