Nedělní výluka tramvají do Modřan (24.2.2019)

Z důvodu údržby tramvajové trati dochází v neděli 24. února 2019 od 5.00 hodin do 18.00 hodin k obousměrnému přerušení provozu tramvají v úseku Výtoň – Sídliště Modřany.


Změny tras tramvajových linek

  • Linka číslo 2 je ve směru z centra ze zastávky Výtoň odkloněna přes zastávky AlbertovOtakarova a Nádraží Vršovice do zastávky Bohemians, kde je ukončena (nástupní zastávka Čechovo náměstí v Minské ulici).
  • Linka číslo 3 je ve směru z centra ze zastávky Výtoň odkloněna přes zastávky Albertov a Svatoplukova do zastávky Otakarova, kde je ukončena (nástupní zastávka Náměstí Bratří Synků v obratišti).
  • Linka číslo 17 je ve směru z centra ze zastávky Výtoň odkloněna přes zastávky AlbertovOtakarovaNádraží Vršovice a Koh-i-noor do zastávky Kubánské náměstí, kde je ukončena.

Náhradní doprava

  • V trase Výtoň – Nádraží Braník je zavedena náhradní autobusová doprava X2.
  • V trase Výtoň – Nádraží Braník – Nádraží Modřany – Sídliště Modřany (nástupní zastávka Levského) je zavedena náhradní autobusová doprava X17.

Zdroj: DPP

Přihlášení ke zpravodaji MHD86.cz (četnost max. 2x měsíčně)



Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.