Startuje další Metrostav handy cyklo maraton

V úterý 27. července v 9:00 odstartuje z Palmovky od centrály Metrostavu pětidenní cyklistický podnik, který pořádá největší česká stavební firma ve spolupráci se spolkem Cesta za snem. Trasa letošního ročníku MHCM je pevně stanovena s průjezdy všemi kraji České republiky kolem 28 vodních ploch. Již tradičně čítá 2 222 kilometrů, které musí účastníci zvládnout v limitu 111 hodin.

Skupinu Metrostav zastoupí celkem čtyři týmy sestavené převážně z řad zaměstnanců. Část cyklistů absolvovala předchozí ročníky, ale pro mnohé to bude životní premiéra. Tato společensko-sportovní akce si klade za cíl rozšiřovat spolupráci mezi handicapovanými a zdravými, vznikají zde nová přátelství a ta původní se utužují. Sportovce můžete podporovat po celé trase i v cíli, který bude v sobotu 31. července na koupališti Džbán v pražské Divoké Šárce. Tam se uskuteční celodenní program pro děti a dospělé, vyvrcholením bude koncert, na němž vystoupí Thom Artway s kapelou.

Součástí akce je též virtuální část. U příležitosti oslav 50. narozenin Metrostav bude v termínu od 23. – 30. 7. otevřena registrace pro všechny sportovní nadšence. Ujeďte, uběhněte či obě aktivity zkombinujte a zdolejte celkem 50 kilometrů. Zároveň můžete pomoci dobré věci. Více informací na adrese www.metrostav50.cz.

TZ Metrostav