Pražské metro: Více reklam, více radosti!

Přemýšleli jste někdy, jak smutné je, že během cesty metrem máte tak málo příležitostí vidět reklamy? To se změnilo! Pražské metro se totiž proměnilo v nejrychlejší kinosalon ve městě, kde ani v tunelu neuniknete reklamě. Konečně!

Přiznejme si to… Reklamy ve vozech metra, CLV ve stanicích, rámečcích na eskalátorech a metrovision… Cestující potřebují více. Potřebují reklamy ve vysokém rozlišení, které se pohybují. A tak nyní, při cestě mezi Dejvickou a Bořislavkou, na vás čeká pravá vizuální smršť LED reklam přímo na stěnách tunelu. Koneckonců, všichni víme, že reklam je v našich životech hrozně málo!

Reklamy zvedají náladu. Jak jinak si vysvětlit, že DPP za to může dostat až 20 milionů korun ročně? To je přece dostatečný důvod, aby byli cestující šťastní, že se stali součástí reklamního ráje.

Zatím nám tu LED panely představily jen Plzničku a ČSOB, ale to je teprve začátek. Možná se brzy dočkáme Alzáka nebo reklamy na menstruační kalhotky v čele s vaší oblíbenou influencerkou, zatímco se budete snažit nacpat se do metra v ranní špičce. A co teprve ty teflonové pánve a super holicí strojky? Horst Fuchs by byl nadšený!

Klára Sýkorová

šéfredaktorka dopravního magazínu MHD86.cz. Vystudovala žurnalistiku a následně obor Sociální a mediální komunikace. Kromě psaní o dopravě vydala v roce 2022 humornou knihu Partnerské přešlapy: Šílené historky ze života.