DPP obnoví provoz Infocenter a prodejních míst jízdních dokladů v metru

Od pondělí 4. 5. 2020 budou všechna Infocentra Dopravního podniku hl. m. Prahy (DPP) v provozu dle standardní otevírací doby, s výjimkou Infocenter na Letišti Václava Havla, která zůstanou dočasně uzavřena kvůli minimálnímu leteckému provozu a Infocentra na magistrátu ve Škodově paláci, které bude zatím v provozu dle otevírací doby samotné budovy.  Zároveň od stejného data, tj. 4. 5. 2020, DPP obnoví provoz všech 31 prodejních míst jízdenek v metru kromě sobot.

Cestující si v Infocentrech budou moci kromě celé škály jízdného v elektronické či papírové formě opět zakoupit také dopravní suvenýry a publikace. Obnoven bude výdej zásilek Fanshopu DPP v Infocentru Hradčanská a Nádraží Veleslavín (v Infocentru Můstek je výdej již obnoven). Nicméně z hygienických důvodů nebude možné si osobně prohlížet zboží (jako např. knihy, brožury, trička apod.).

Provozní doba prodejních míst v metru:

Od pondělí 4. 5. 2020 DPP obnoví provoz všech 31 prodejních míst v pracovních dnech v době 6:00 – 12:30 a 13:30 – 20:00. Polední přestávka, která původně byla 30 minut (12:45 – 13:15) bude nově rozšířena na 60 minut, aby se zaměstnanci ranní a odpolední směny na provozovnách nepotkávali a byly tak v maximální možné míře zachovány hygienické požadavky. Z bezpečnostních a hygienických důvodů nebudou prodejní místa v metru otevřena o sobotách.

TZ DPP, foto: Praha.eu