ROPID: Zase jsme vám to změnili! (1. veřejná verze změn)

A je to venku!
Ropid plánuje od 6. 4. 2015 totální změny v pražské MHD. Změny jsou větší a horší než v září 2012. Přitom původně mělo jít o pár změn v Praze 6 v souvislosti s prodloužením trasy metra A do Motola. Níže uvedený návrh se může ještě měnit dle úspěšnosti vyjednávání městských částí s Ropidem.

Návrh změn jednotlivých linek povrchové dopravy:

Tramvaje

zmeny_MHD

Návrh změn v tramvajovém linkovém vedení

1       Beze změny (Sídliště Petřiny – Spojovací).

2       Linka je nově v provozu celodenně, celotýdenně v nové trase: Sídliště Petřiny – Hradčanská – Strossmayerovo náměstí – Nádraží Holešovice – Palmovka – Biskupcova – Želivského – Strašnická – Nádraží Hostivař. Ve zrušeném úseku je nahrazena metrem A a linkami 5 a 20. Celotýdenní provoz v sólo vozech.

3       Beze změny (Levského/Sídliště Modřany – Nádraží Braník – Kobylisy/Březiněveská).

4       Beze změny (Kotlářka – Kubánské náměstí).

5       Na lince je celotýdenně navýšena kapacita (dvouvozové nebo kloubové tramvaje) a v úseku Hradčanská – Dlouhá třída je nově vedena přes Strossmayerovo náměstí (v úseku přes Malostranskou je nahrazena linkami 6 a 8).

6       Ve směru od Spořilova je ze zastávky Újezd odkloněna přes Malostranskou, Hradčanskou a Vítězné náměstí do zastávky Nádraží Podbaba, nově je v provozu celodenně, celotýdenně a je navýšena kapacita (dvouvozové nebo kloubové tramvaje). Zlepšení koordinace v úseku Nádraží Podbaba – Vítězné náměstí. V úseku Újezd – Sídliště Barrandov je nahrazena linkami 8 a 15.

7       Beze změny (Radlická – Černokostelecká).

8       Ve směru od Starého Hloubětína je ze zastávky Dlouhá třída odkloněna na Malostranskou a dále po trase současné linky 20 přes Újezd a Anděl do zastávky Sídliště Barrandov. O víkendech je navýšena kapacita (dvouvozové nebo kloubové tramvaje). V úseku Dlouhá třída – Strossmayerovo náměstí – Nádraží Podbaba je nahrazena linkami 5 a 26.

9       Beze změny (Sídliště Řepy – Spojovací).

10     Ve směru od Sídliště Ďáblice je ze zastávky Flora odkloněna po trase současné linky 11 přes Muzeum, I. P. Pavlova a Náměstí Bratří Synků do zastávky Spořilov. O víkendech je zkrácen interval na polovinu a nasazeny sólo vozy. V úsekuFlora – Sídliště Řepy je nahrazena posílenou linkou 16 s polovičními intervaly.

11     Linka je zkrácena o úsek Náměstí Bratří Synků – Spořilov a nově jede pouze v pracovní dny cca do 20 hod. (rozsah provozu i trasa nahrazeny linkou 10), na linku jsou nasazeny sólo vozy.

12     Linka je v úseku Malostranská – Strossmayerovo náměstí vedena opět rychlejší trasou po nábřeží přes zastávku Čechův most (v úseku přes Letnou nahrazena linkou 2).

13     Linka je zrušena (Náměstí Bratří Synků – Černokostelecká) a nahrazena linkami 5, 10 a 11.

14     Ve směru od Sídliště Barrandov je ze zastávky Jindřišská odkloněna po trase současné linky 26 přes Hlavní nádraží, Olšanské náměstí, Nákladové nádraží Žižkov, Želivského a Strašnickou do zastávky Nádraží Strašnice/Radošovická. Linka je nově v provozu jen ve špičkách pracovních dnů. V úseku Jindřišská – Ortenovo náměstí je nahrazena linkou 18.

15     Nová linka (Sídliště Barrandov – Smíchovské nádraží), v provozu pouze v ranní špičce pracovního dne.

16     Linka je celotýdenně zkrácena o úsek Nádraží Vysočany – Lehovec (nahrazena linkou 19) a v úseku Olšanské hřbitovy – Kotlářka – Sídliště Řepy je zkrácen interval na polovinu jako náhrada za linku 10. V úseku Kotlářka – Sídliště Řepy nově v provozu celodenně, celotýdenně (polovina spojů, vyjma špiček pracovního dne, je i nadále ukončena v zastávce Kotlářka).

17     Beze změny (Levského/Sídliště Modřany – Vozovna Kobylisy).

18     Ve směru od Vozovny Pankrác je ze zastávky Karlovo náměstí/Odborů odkloněna po trase současné linky 14 přes Václavské náměstí, Těšnov, Vltavskou, Ortenovo náměstí a dále přes Nádraží Holešovice do zastávky Výstaviště Holešovice. V úseku Karlovo náměstí – Petřiny je nahrazena linkami 2, 6 a 22. O víkendech jsou nasazeny sólo vozy.

19     Nová linka (Palmovka – Nádraží Vysočany – Lehovec). V provozu celodenně, celotýdenně v sólo vozech.

20     Ve směru od Divoké Šárky je ze zastávky Újezd odkloněna po trase současné linky 22 (jako její posila) přes Národní třídu, Karlovo náměstí, I. P. Pavlova a Náměstí Míru do zastávky Čechovo náměstí. V úseku Malostranská – Újezd – Anděl – Sídliště Barrandov je nahrazena linkou 8.

22     V úseku Malostranská – Národní divadlo jede nově rychlejší trasou přes Staroměstskou, v původním úseku přes Újezd je nahrazena linkami 6 a 20.

24     Linka již není propojena s linkou 14 a je zkrácena do zastávky Výstaviště Holešovice. V zkráceném úseku je nahrazena linkami 2 a 18. O víkendech je prodloužen interval na dvojnásobek.

25     Beze změny (Vypich – Lehovec).

26     V oblasti Prahy 6 jede nově z Nádraží Podbaba (v úseku Vítězné náměstí – Divoká Šárka je nahrazena linkou 5). Dále je ze zastávky Olšanské náměstí odkloněna přes Floru do zastávky Olšanské hřbitovy (v úseku Olšanské náměstí – Nádraží Hostivař je nahrazena linkami 2, 9 a 14). O víkendech jsou nasazeny sólo vozy.

Autobusy – západ Prahy

MAPA: http://www.ropid.cz/files/PDF_ruzne/pid_2015-xx-xx_zapad.pdf

Městské linky:

100   Beze změny (Zličín – Letiště).

105   Beze změny trasy (Smíchovské nádraží – Filmové ateliéry – Smíchovské nádraží). O víkendech nově nasazeny midibusy.

107   Beze změny trasy (Dejvická – Suchdol). Zkrácení intervalů o víkendech na polovinu. Nově metrobus.

108   Linka je prodloužena po trase současné linky 264 o úsek Bílá Hora – Sídliště Řepy. Posílení provozu v pracovní dny vloženými spoji v úseku Bílá Hora – Nádraží Veleslavín.

116   Beze změny (Dejvická – Nebušice).

118   Linka je prodloužena o úsek Smíchovské nádraží – Anděl – Vozovna Střešovice – Dejvická (vedena Strahovským tunelem). Posílení provozu v pracovní dny dopoledne. O víkendech nově nasazeny kloubové vozy.

119   Linka je zkrácena ke stanici metra Nádraží Veleslavín. Ve zrušeném úseku je nahrazena metrem a tramvajovými linkami.

120   Beze změny (Na Knížecí – Nádraží Radotín).

123   Beze změny trasy (Kavalírka – Šmukýřka). Posílení provozu v pracovní dny odpoledne.

128   Beze změny (Hlubočepy – Žvahov – Hlubočepy).

129   Beze změny (Smíchovské nádraží – Baně).

131   Linka je ze zastávky Hanspaulka odkloněna k nové stanici metra Bořislavka.

137   Ve směru od Smíchova je ze zastávky Bucharova odkloněna po trase současné linky 164 do zastávky Bavorská. V úseku Bucharova – Sídliště Stodůlky je nahrazena linkami 179, 301 a 352. V úseku Nové Butovice – Bavorská zavedeny vložené spoje ve špičkách pracovního dne, zkrácení intervalu v pracovní dny dopoledne a o víkendu v úseku U Waltrovky – Bavorská.

142   Nové číslo pro sloučené dosavadní linky 214 a 225 vedené v upravené trase: Nové Butovice – Nad Malou Ohradou – Velká Ohrada – Luka – Stodůlky – Slánská – Staré náměstí – Sídliště Na Dědině – Divoká Šárka – Nádraží Veleslavín. Obsluha Bílé Hory a Staré Ruzyně je nahrazena linkou 108. Nově metrobus.

143   Beze změny (Dejvická – Stadion Strahov – Nové Butovice).

147   Beze změny (Dejvická – Výhledy).

160   Beze změny (Dejvická – Výhledy).

161   Linka je zkrácena ke stanici metra Bořislavka. Ve zrušeném úseku je nahrazena metrem a tramvajovými linkami.

164   Linka je zrušena (Nové Butovice – Zličín) a nahrazena linkami 137 a 380.

167   Beze změny trasy (Na Knížecí – Nemocnice Na Homolce). Mírné prodloužení intervalu v pracovní dny.

168   Linka je sloučena s linkou 216 do upravené trasy: Nové Butovice – Nemocnice Motol – Vypich – Poliklinika Petřiny – Vozovna Střešovice – Bořislavka. Nově v provozu celodenně, celotýdenně, v úseku Nové Butovice – Poliklinika Petřinyv provozu pouze v pracovní dny cca do 21:00. V úseku Nemocnice Motol – Nemocnice Na Homolce je nahrazena linkou 167.

172   Beze změny (Závodiště Chuchle – Na Hvězdárně).

174   Linka je v úseku Šafránkova – Píškova vedena přes Nové Butovice. V úseku Vypich – Hradčanská jede nově pouze ve špičkách pracovních dnů (nahrazena metrem a linkou 180). V úseku přes Mládí a Luka je nahrazena linkami 142, 179, 301 a 352.

176   Beze změny (Karlovo náměstí – Stadion Strahov).

179   Nová trasa: Vypich – Nemocnice Motol – Bucharova – Mládí – Luka – Řeporyjské náměstí – Třebonice. V původní trase (Nové Butovice – Letiště) nahrazena linkami 168, 174 a 191. V úseku Řeporyjské náměstí – Třebonice jede pouze část spojů.

180   V oblasti Dejvic je linka nově vedena na Hradčanskou (ve směru na Dejvickou nahrazena linkou 118), v úsekuSídliště Řepy – Zličín vedeny všechny spoje (posílení provozu), posílení provozu v pracovní dny dopoledne v celé trase.

191   Linka je prodloužena po trase současné linky 179 o úsek Sídliště Petřiny – Ciolkovského – Letiště. Navíc je zřízena zastávka OC Šestka. Posílení provozu v úseku Stadion Strahov – Sídliště Petřiny zkrácením intervalu na polovinu. V úsekuCiolkovského/OC Šestka – Letiště jede pouze část spojů.

192   Nové číslo pro část rozdělené současné linky 294 v trase Malostranské náměstí – Nemocnice pod Petřínem. Celotýdenní posílení provozu oproti lince 294.

194   Nové číslo pro část rozdělené současné linky 294 v trase Staroměstská – Florenc.

214   Linka je sloučena s linkou 225 a přečíslována na 142.

216   Linka je zrušena sloučením s linkou 168.

218   Linka je zrušena (Dejvická – OC Šestka) a nahrazena metrem a linkami 142 a 191. Výrazně je tím posílen provoz mezi metrem A a Sídlištěm Na Dědině oproti současné lince 218.

225   Linka je sloučena s linkou 214 a přečíslována na 142.

230   Ve směru od Barrandova je ze zastávky Řeporyjské náměstí nově vedena přes zastávky Jáchymovská a Vackova do zastávky Luka. V původním úseku přes Raichlovu je nahrazena linkami 179, 301 a 352.

231   Beze změny (Na Knížecí – Dívčí hrady – Na Knížecí).

235   Linka je zrušena (Nové Butovice – Velká Ohrada) a nahrazena linkou 174 nově vedenou přes Nové Butovice a linkou 142 nově vedenou přes Velkou Ohradu.

241   Beze změny (Smíchovské nádraží – Lipence).

244   Beze změny (Smíchovské nádraží – Sídliště Radotín).

245   Beze změny (Nádraží Radotín – Otěšínská – Nádraží Radotín).

249   Linka je zrušena (Sídliště Stodůlky – Třebonice) a nahrazena linkou 179.

255   Linka je sloučena s linkou 256 do upravené trasy: Zbraslavské náměstí – Nádraží Radotín – Zadní Kopanina – Řeporyjské náměstí – Jáchymovská – Vackova – Luka. V úseku Nádraží Radotín – Luka jede pouze část spojů.

256   Linka je zrušena sloučením s linkou 255. V původním úseku přes Raichlovu je nahrazena linkami 179, 301 a 352.

257   Beze změny (Zličín – Sobín).

264   Linka je zrušena sloučením s linkou 108. V úseku Sídliště Řepy – Zličín je nahrazena linkou 180.

294   Linka je zrušena a rozdělena na linku 192 (Malostranské náměstí – Nemocnice pod Petřínem) a 194 (Staroměstská – Florenc).

H2    Linka je zrušena (Florenc – Sídliště Stodůlky) a nahrazena linkou 168 a metrem.

Příměstské linky (pouze změněné):

301   Linka je prodloužena za zastávky Luka přes Mládí a Nemocnici Motol do zastávky Vypich.

312   Linka je zkrácena ke stanici metra Bořislavka.

316   Linka je zkrácena ke stanici metra Bořislavka.

347   Ve směru Motol zřízena zastávka Vypich.

352   Linka je prodloužena za zastávky Luka přes Mládí a Nemocnici Motol do zastávky Vypich.

356   Linka je zkrácena ke stanici metra Bořislavka.

380   Linka je prodloužena ze zastávky Zličín přes Lidečskou, Bílý Beránek a Nemocnici Motol do zastávky Vypich.

Autobusy – východ Prahy

MAPA: http://www.ropid.cz/files/PDF_ruzne/pid_2015-xx-xx_vychod.pdf

Městské linky:

101   Beze změny (Tolstého – Depo Hostivař).

102   Beze změny trasy (Kobylisy – Staré Bohnice). Posílení provozu v pracovní dny dopoledne.

103   Beze změny (Ládví – Březiněves).

106   Beze změny trasy (Kačerov – Nádraží Braník). Posílení provozu v pracovní dny dopoledne.

109   Beze změny (Palmovka – VÚ Běchovice).

110   Beze změny (Teplárna Třeboradice – Hostavice).

111   Beze změny (Skalka – Koloděje).

112   Linka je zkrácena o úsek Zoologická zahrada – Podhoří (nahrazena posílenou linkou 236). Nově jsou celoročně na všechny spoje nasazeny kloubové vozy.

113   Beze změny (Kačerov – Písnice).

114   Beze změny (Kačerov – Ústavy Akademie věd – Kačerov).

115   Odstraněn polookružní charakter linky a nově je vedena mezi zastávkami Chodov a Knovízská obousměrně po stejné trase, vybrané spoje v pracovní dny jsou prodlouženy ze zastávky Knovízská po trase současné linky 293 přes Chodovskou tvrz, Mokrou, Brechtovu, Wagnerovu, Polikliniku Háje a Háje do zastávky Milíčov. Obsluha zastávek Městský archiv a Blažimská nahrazena linkou 170.

118   Linka je prodloužena o úsek Smíchovské nádraží – Anděl – Vozovna Střešovice – Dejvická (vedena Strahovským tunelem). Posílení provozu v pracovní dny dopoledne. O víkendech nově nasazeny kloubové vozy.

121   V úseku Na Staré cestě – Višňová jede nově přes Rosečskou a Nad Havlem.

124   Linka je zkrácena do trasy Želivského – Zelený pruh a v pracovní dny jsou nově nasazeny kloubové vozy. Posílení provozu v pracovní dny dopoledne. V úseku Želivského – Habrová je nahrazena linkou 155, v úseku Zelený pruh – Dvorceje nahrazena linkou 205.

125   Beze změny (Smíchovské nádraží – Skalka).

133   Beze změny trasy (Florenc – Sídliště Malešice). Posílení provozu o víkendech.

135   Beze změny (Florenc – Chodov).

136   Ve směru z Jižního Města je ze zastávky Třebenická odkloněna po trase současné linky 183 přes Ládví, Kobylisy a Vozovnu Kobylisy do zastávky Sídliště Čimice. Ve zrušeném úseku je nahrazena linkou 183.

138   Linka je prodloužena o úsek Sídliště Spořilov – Spořilov – Starý Spořilov – Kačerov – Nemocnice Krč. Vložené spoje ve špičkách pracovních dnů ukončené v zastávce Záběhlická škola jsou prodlouženy do zastávky Sídliště Spořilov a jsou nově obousměrné.

139   Ve směru z Komořan je ze zastávky Michelská odkloněna po trase současné linky 196 přes Chodovskou, Jesenickou a Nádraží Strašnice do zastávky Strašnická. V úseku Michelská – Želivského je nahrazena linkami 124 a 196. Zlepšení koordinace v úseku Chodovská – Kačerov. Posílení provozu v pracovní dny dopoledne.

140   Beze změny trasy (Palmovka – Čakovice). Posílení provozu v pracovní dny dopoledne.

144   Beze změny trasy (Kobylisy – Poliklinika Mazurská). Posílení provozu v pracovní dny dopoledne.

150   V úseku Želivského – Kačerov je nově provozována i ve večerním období celotýdenně. Posílení provozu v pracovní dny dopoledne.

151   Beze změny (Českomoravská – Novoborská).

152   Beze změny trasy (Kobylisy – Sídliště Čimice). Posílení provozu v pracovní dny ráno a dopoledne. Nově jsou nasazeny standardní vozy.

155   Nové číslo pro současnou linku 297 (Nemocnice Vinohrady – Poliklinika Malešice). Zároveň tato linka nově zajíždí do zastávek Mezi Hřbitovy, Červený dvůr a Habrová. Posílení provozu v úseku Želivského – Rektorská vloženými spoji celotýdenně.

156   Beze změny (Nádraží Holešovice – Strossmayerovo náměstí – Nádraží Holešovice).

157   Beze změny (Kačerov – Poliklinika Modřany/Čechova čtvrť).

158   Beze změny trasy (Českomoravská – Miškovice). Posílení provozu v pracovní dny dopoledne.

162   Beze změny (Kobylisy – Dolní Chabry).

163   Beze změny trasy (Želivského – Sídliště Rohožník). Vložené spoje v úseku Želivského – Sídliště Malešice jsou převedeny na linku 263.

165   Beze změny (Sídliště Zbraslav – Jižní Město).

166   Nové číslo pro současnou linku 295 beze změny trasy (Třeboradice – Domov seniorů Ďáblice).

169   Beze změny (Kobylisy – Sídliště Čimice).

170   V úseku Benkova – Choceradská/Nad Pahorkem jede nově přes zastávky Městský archiv a Blažimská. Ruší se zastávka Chodovec. Posílení provozu v pracovní dny dopoledne.

173   Beze změny (Násirovo náměstí – Točná).

175   Beze změny trasy (Florenc – Sídliště Petrovice). Celotýdenní posílení provozu.

177   Beze změny trasy (Poliklinika Mazurská – Chodov). Posílení provozu v pracovní dny dopoledne.

181   Linka je prodloužena o úsek Opatov – Volha – Chodov. V úseku Volha – Chodov jsou zavedeny vložené spoje, posílení provozu v úseku Barvy a laky – Černý Most zkrácením intervalů na polovinu.

183   Ve směru od Hájů je ze zastávky Třebenická odkloněna po trase současné linky 136 přes Sídliště Ďáblice do zastávky Vozovna Kobylisy. V úseku Třebenická – Sídliště Čimice je nahrazena linkou 136. V úseku Sídliště Petrovice – Horčičkovajede nově přes zastávky Morseova a Newtonova. Posílení provozu v pracovní dny dopoledne.

185   Beze změny (Palmovka – Vinořský hřbitov).

186   Beze změny (Hloubětínská – Satalická obora).

188   Beze změny trasy (Želivského – Kavčí hory). Posílení provozu v pracovní dny dopoledne.

189   Beze změny (Kačerov – Sídliště Lhotka).

190   Nové číslo pro současnou linku 296 beze změny trasy (Háje – Nádraží Horní Počernice).

193   Linka je zkrácena o úsek Šeberák – Chodov (nahrazena linkami 181 a 252).

194   Nové číslo pro část rozdělené současné linky 294 v trase Staroměstská – Florenc.

195   Beze změny trasy (Sídliště Čakovice – Jesenická). Posílení provozu v pracovní dny dopoledne.

196   Ve směru od Smíchovského nádraží je ze zastávky Michelská odkloněna po trase současné linky 139 přes Kloboučnickou a Koh-i-noor do zastávky Želivského. V úseku Michelská – Strašnická nahrazena linkou 139. Posílení provozu v pracovní dny dopoledne.

197   Beze změny trasy (Háje – Smíchovské nádraží). Posílení provozu v pracovní dny dopoledne.

200   Beze změny trasy (Kobylisy – Sídliště Bohnice). Omezení provozu v pracovní dny dopoledne (nově koordinace s posílenou linkou 177).

201   Beze změny (Nádraží Holešovice – Bakovská).

202   Beze změny (Poliklinika Mazurská – Černý Most).

205   Linka je prodloužena o úsek Zelený pruh – Dvorce. Posílení provozu v pracovní dny dopoledne. Rozšíření večerního provozu. Nově metrobus.

207   Beze změny trasy (Staroměstská – Ohrada). Posílení provozu o víkendech.

213   Beze změny (Želivského – Jižní Město).

215   Beze změny (Kačerov – Sídliště Libuš).

220   Beze změny (Černý Most – Sezemická – Černý Most).

221   Beze změny (Černý Most – Čertousy).

223   Beze změny (Depo Hostivař – Ratibořická).

232   Beze změny (Háje – Nádraží Uhříněves).

236   Beze změny trasy (Zámky – Podhoří). Celotýdenní posílení provozu.

240   V úseku Horčičkova – Wattova/Poliklinika Petrovice jede nově přes Jakobiho a Sídliště Petrovice. Obsluha zastávek Newtonova a Morseova je nahrazena linkou 183.

250   Beze změny (Černý Most – Sídliště Rohožník).

251   Beze změny (Nádraží Klánovice – Sídliště Rohožník).

252   Nová midibusová linka v trase Petýrkova – Volha – Koleje Jižní Město – Kunratice – IKEM (v provozu celotýdenně cca do 21:00).

253   Beze změny (Smíchovské nádraží – Na Beránku).

259   Beze změny (Letňany – Vinoř).

260   Beze změny (Nádraží Klánovice – Netušilská).

261   Beze změny (Černý Most – Klánovice).

262   Beze změny (Nádraží Klánovice-sever – Nepasické náměstí).

263   Linka je částí spojů prodloužena o úsek Depo Hostivař – Sídliště Malešice – Želivského.

265   Beze změny (Nádraží Uhříněves – Kolovraty).

266   Beze změny (Depo Hostivař – Královice).

267   Beze změny (Háje – Nedvězí).

269   Zrušeno zajíždění do zastávky Satalická obora. Posílení provozu v pracovní dny dopoledne.

273   Beze změny (Hloubětínská – Ve Žlíbku).

291   Beze změny (I. P. Pavlova – Karlovo náměstí – I. P. Pavlova).

293   Linka je zrušena (Poliklinika Budějovická – Milíčov) a nahrazena linkami 115, 121 a 138.

294   Linka je zrušena a rozdělena na linku 192 (Malostranské náměstí – Nemocnice pod Petřínem) a 194 (Staroměstská – Florenc).

295   Linka je přečíslována na 166 beze změny trasy (Třeboradice – Domov seniorů Ďáblice).

296   Linka je přečíslována na 190 beze změny trasy (Háje – Nádraží Horní Počernice).

297   Linka je přečíslována na 155 a upravena trasa.

556   Školní linka je zrušena (Knovízská – Mokrá) a nahrazena linkami 115 a 170.

 

Své připomínky můžete sdělit Ropidu na čísle 224 234 737 či mailu ropid@ropid.cz

Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.

6 Comments

    • David K
    • 19/01/2015

    Prostě s tím zakvedláme. Na druhou stranu pro Holešovice jsou tam citelná zlepšení ve směrové nabídce a snad i v pravidelnosti provozu, jen pořád chybí spojení s Bulovkou. Jen se trochu bojím tolika špičkových linek, protože to bude dělat strašný bordel v orientaci.

      • OMH
      • 19/01/2015

      Davide, uvidíme co z toho nakonec zůstane. Holešovice, Ďáblice, Vysočany byly v září 2012 tramvajově omezeny a nyní se budou zpět posilovat.

    • lukas zuzka
    • 19/01/2015

    a co nočni autobus jake zmeny se chystaji

      • OMH
      • 19/01/2015

      Noční linky zatím bez změny. Ač by noční doprava potřebovala upravit a v části noci posílit.

    • slávek
    • 20/01/2015

    V brzku se mají údajně změnit i noční linky

      • OMH
      • 20/01/2015

      To by bylo fajn. Tušíte o jak velké změny by mělo jít? Cca od kdy?