Spuštěn e-mailový zpravodaj webu MHD86.cz

zpravodajVe čtvrtek 15. 9. 2016 byla spuštěna novinka webu MHD86.cz a to e-mailový zpravodaj. První čtenáři už ho mají ve svém mailu.

A proč e-mailový zpravodaj? Doba se změnila, málo z nás chodí na jednotlivé weby přímo (jako tomu bylo dřív), většina návštěv je dneska skrz sociální sítě. Ale obliba Facebooku klesá (jiné sítě se masově u nás nechytly), dosah jeho příspěvků také klesá a tak se stává, že nám některé informace či novinky uniknou.

Proto jsem se rozhodl spustit tuto dlouho připravovanou novinku. E-mailový zpravodaj bude rozesílán maximálně 2x měsíčně a přinese vám přehled těch nejzajímavějších článků a upozorní vás na plánované dopravní akce.

Stačí si jednoduše zaregistrovat vaší e-mailovou adresu (doručování zpravodaje lze kdykoliv zrušit).

Přihlášení ke zpravodaji MHD86.cz (četnost max. 2x měsíčně)

* povinná pole





Formát e-mailů

Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.

2 Comments

    • Denis
    • 17/09/2016

    Používám Google Now a on vždy upozorňuje na nové příspěvky! A email mám jen pro důležité věcí! Ale gratuluju, že stále rozvíjete web!

    • Tak tak, každému vyhovuje něco jiného a fungování lidí na internetu se neustále mění.
      A díky 😉