Cestovatelský závod Křížem Krážem má novou bonusovou soutěž. MHD postupka

V sobotu 23. 9. 2017 se uskuteční 10. ročník cestovatelského závodu Křížem Krážem. Letošní ročník podpořil mediálním partnerstvím dopravní magazín MHD86.cz, který do závodu zařadil „emhádečkový“ soutěžní úkol s názvem „MHD postupka“. 

Projeďte se dvakrát vozidly MHD (tramvaj, trolejbus) v jednom městě s evidenčními čísly, která na sebe navazují a získáte navíc 25 bodů. Mezi dalšími soutěžními úkoly najdete např. Tunelování, Most přes minulost, nebo Nejkrásnější nádraží.

Hlavním cílem hry je sbírání bodů za jednotlivé projeté kilometry na železnici. Navštívením bonusových zastávek a nebo splněním soutěžních úkolů si můžete bodově přilepšit. Podrobná pravidla najdete přímo na webu akce Křížem krážem.

Organizátor akce hlásí přes 110 přihlášených týmů. Čas na registraci máte do čtvrteční půlnoci. Neváhejte, dejte dohromady skupinu přátel a zúčastněte se.

Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.