Pošli valentýnku do autobusu dopravce 3ČSAD

Vzpomínáte na zamilované vzkazy Olivera pro Lauru v pražském metru z filmu Román pro ženy? Stejně romantické gesto nyní můžete udělat i vy! Vzhledem k pozitivním ohlasům k pilotnímu ročníku kampaně #CestujSLáskou pro Vás dopravní skupina 3CSAD na Valentýna opět připravila možnost vystavit svou valentýnku v našich zeleno-bílých autobusech v Havířově, Karviné i Frýdku-Místku.


Všichni zájemci si mohou nechat zveřejnit ve vozech MHD svůj zamilovaný valentýnský vzkaz, který bude od 14. února do 28. února 2018 umístěn v rámečcích v některém z autobusů jezdících na páteřních linkách MHD Havířov, MHD Karviná a MHD Frýdek-Místek.

Stačí kliknout na tlačítko POSLAT SVOU VALENTÝNKU níže, vyplnit formulář a pracovníci 3CSAD se už postarají o jejich vytištění a umístění do autobusu. Valentýnku je potřeba odeslat nejpozději do úterý, 14. února, 12:00 hod.

Zdroj: TZ 3ČSAD

Přihlášení ke zpravodaji MHD86.cz (četnost max. 2x měsíčně)



Ondřej Matěj Hrubeš

O městskou dopravu se zajímá od dětství, procestoval přes 180 měst s MHD, založil dopravní magazín MHD86.cz a natáčí Dopravní podcast a Podcast dopravní 6. V roce 2022 byl zvolen radním pro dopravu městské části Praha 6.