Fotosoutěž a vánoční jízdy: Tramvajové Vánoce mezi Mostem a Litvínovem

Vánoční období v Mostě a Litvínově bude letos obohaceno o jedinečnou atrakci – vánočně vyzdobenou tramvaj, která slouží cestujícím od první adventní neděle, 3. prosince 2023, až do Tří králů, 6. ledna 2024.

Tato speciální tramvaj, vypravovaná každý den na trase mezi Mostem a Litvínovem je nejen prostředkem sváteční dopravy, ale také předmětem fotografické soutěže.

Od 4. prosince 2023 se mohou nadšenci fotografie a milovníci vánoční atmosféry zapojit do fotosoutěže, kterou organizují místní dopravní podniky na svých sociálních sítích. Soutěžící mají za úkol zachytit kouzlo vánoční tramvaje. Fotografie mohou soutěžící zasílat do 18. prosince 2023, přičemž nejlepší snímky budou odměněny začátkem nového roku 2024.

Fotosoutěž a vánoční tramvaj jsou skvělými příklady toho, jak mohou městské služby přinést radost a sváteční ducha do každodenního života.

Hlasujte v anketě:
Kde jezdí nejhezčí “Vánoční tramvaj 2023”?

Klára Sýkorová

šéfredaktorka dopravního magazínu MHD86.cz. Vystudovala žurnalistiku a následně obor Sociální a mediální komunikace. Kromě psaní o dopravě vydala v roce 2022 humornou knihu Partnerské přešlapy: Šílené historky ze života.